"Fitna"-side lukket af udbyder

Af Thomas Breitenbach JensenHostingselskabet Network Solutions har midlertidigt lukket for adgangen til indholdet på siden fitnathemovie

Slettet Bruger,

23/03/2008

Af Thomas Breitenbach Jensen

Hostingselskabet Network Solutions har midlertidigt lukket for adgangen til indholdet på siden fitnathemovie.com.

Hjemmesiden er hjem for den islamkritiske film Fitna, af den hollandske politiker Geert Wilders, og det var planlagt at filmen skulle vides på siden.

I en meddelelse skriver Network Solutions, at man har suspenderet adgangen til siden, mens det undersøges, om indholdet strider i mod firmaets retningslinjer for hjemmesider.

Ifølge Network Solutions har de modtaget flere klager over siden, der ikke har haft noget indhold udover at annoncere, at filmen ville være tilgængelig på adressen senere i denne måned.

Filmen, som ingen endnu har set, er blevet afvist af samtlige hollandske tv-kanaler, og det var derfor Wilders plan at gøre den tilgængelig via Internettet. Nu hvor også internet udbyderen har lukket for adgangen siger Wilders til den hollandske nyhedsbureau, at filmen skal ud om han så skal brænde dem på DVD og dele den ud på den centrale torv i Amsterdam.

Kilde: