Fiskekniv kan sende familiefar i fængsel

30-årige Lars Lentz Sørensen glemte at fjerne sin foldekniv fra bilen efter en fisketur

Slettet Bruger,

09/09/2009

30-årige Lars Lentz Sørensen glemte at fjerne sin foldekniv fra bilen efter en fisketur. Nu risikerer han at skulle i fængsel for overtrædelse af den våbenlov, som VK-regeringen har skærpet, skriver politiken.dk.

"Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg har altid forsøgt at leve som et retskaffent menneske og overholde loven. Det er helt uvirkeligt at stå foran en dommer tiltalt for at overtræde våbenloven, og jeg føler mig viklet ind i et spil mellem politikerne og domstolene," siger Lars Lentz Sørensen til onlineavisen.

Efter en fisketur skulle Lars Lentz Sørensen til koncert med rockgruppen AC/DC i Holland. Fiskekniven, som lå i bilen, skænkede han ikke en tanke, men det gjorde politiet, da Lars på vejen hjem fra koncerten blev standset i en razzia ved Frøslev på den danske side af grænsen.

I sommer faldt så dommen ved byretten. Lars Lentz Sørensen erklærede sig skyldig og slap med en bøde på 3.000 kroner, men det var ikke nok for anklageren, der vil sende ham i fængsel. Dommen falder 14. oktober.

"Jeg ved godt, at jeg har dummet mig. Det var også derfor, at jeg modtog straffen i byretten uden videre. Men jeg forstår ikke, hvorfor det skal have så ufattelig stor en konsekvens, når man ser på den forseelse, jeg har begået," siger Lars Lentz Sørensen til politiken.dk.

Klik her for at læse mere på politiken.dk

[email protected]

Kilde: