Film skal gøre det hipt at arbejde for kommunen

Kommunernes Landsforening udskriver nu en filmkonkurrence, der skal give kommunal ansættelse et bedre image overfor de unge, skriver Urban

Slettet Bruger,

20/10/2009

Kommunernes Landsforening udskriver nu en filmkonkurrence, der skal give kommunal ansættelse et bedre image overfor de unge, skriver Urban.

"Mange tror, at det er lidt støvet og kedeligt at arbejde i kommunen. Men nu skal det støvede image aflives," siger borgmester i Høje-Taastrup og formand for Løn- og personaleudvalget i Kommunernes Landsforening Michael Ziegler til avisen.

Med filmkonkurrencen inviteres landets teenagere til at lave film om "hverdagens helte" i kommunerne. Filmene kan optages på mobiltelefon, så de fleste unge med en mobiltelefon kan være med. Blot det at offentligt ansatte møder på arbejde er udtryk for en heltegerning, mener konservative Michael Ziegler.

"Det er modigt, når en skolelærer går ind og stiller sig foran en skoleklasse, eller når en sosuassistent kører ud til ældre, der kan have det skidt. Det er i virkeligheden meget spændende at arbejde i en kommune, og det håber vi, at filmene kan være med til at vise," siger han til Urban.

[email protected]

Kilde: