Venstre frosset ud fordi de betalte drukpenge tilbage

Slettet Bruger,

20/09/2007

Selv om Venstre er det største parti i Allerød byråd er man blevet sat uden for indflydelse ved de nyligt overståede budgetforhandlinger. De andre partier er nemlig blandt andet blevet sure over, at partiets medlemmer har valgt at tilbagebetale en del af de penge, man brugte på en livlig tur til Oslo på et budgetseminar for nylig.

"Det udslagsgivende for Venstres udelukkelse fra budgetforhandlingerne var byrådsgruppens tidligere beslutning om, at tilbagebetale differencen på 650 kr. mellem udgifterne til seminaret på Oslo-færgen og de tilsvarende udgifter på et kursussted i lokalområdet (Toruplund). Den beslutning gav forud for forhandlingerne anledning til stor vrede fra især borgmesteren og SF's Kurt Hansen," skriver Venstre i en pressemeddelelse.

De Radikales Agnete Fog har tidligere over for Frederiksborg Amts Avis bekræftet, at man var irriteret over, at Venstre undsagde det budgetsemniar, man selv havde stemt for oprindeligt.

Ekstra Bladet, der med deres under-cover historie fra Oslo-cruiset rettede søgelyset mod Allerød, har forsøgt at få en kommentar fra Venstres gruppeformand John Køhler.

"Jeg er syg. Jeg har influenza, så du må prøve at tale med nogle af de andre Venstre-folk. Men jeg kan da sige, at det nærmest har givet panik i de andre partier, at vi har betalt 650 kroner tilbage," var dog det eneste Køhler ville sige.
Både socialdemokrater og konservative i Allerød oplyser, at Venstres enegang med hensyn til tilbagebetaling ikke er eneste anke mod partiet. Sidste år løb Venstre efter de andre partiers opfattelse fra den budgetaftale, man netop havde indgået.

[email protected]


Kilde: