Fagbevægelsen skyder 8-10 mio. kr. i Avisen.dk

Fagbevægelsen vil nu puste nyt liv i A-pressen, men denne gang på nettet, skriver Berlingske Tidende

Slettet Bruger,

01/04/2009

Fagbevægelsen vil nu puste nyt liv i A-pressen, men denne gang på nettet, skriver Berlingske Tidende. Det LO-ejede A-Pressen A/S er nemlig gået i partnerskab med Danmarks største internetudbyder, Freeway, om at udgive onlineavisen Avisen.dk. Freeway er især kendt som udgiver af Dating.dk og Arto.dk.

"Ambitionen om at lave en gratis netavis har vi haft, lige siden Aktuelt lukkede. Men det er først nu, at tidspunktet er til det. Et stigende antal LO-medlemmer læser nyheder på nettet, og vores analyser viser, at der er et hul i markedet, når det gælder om at prioritere historier om arbejdsliv med udgangspunkt i centrum-venstre-politiske værdier," siger Bjarne Salomonsen, direktør i A-Pressen A/S, til Berlingske Tidende.

Ambitonen er at putte 8-10 mio. kr. i Avisen.dk, penge som skal bruges til ansættelse af 12 journalister.

"Om cirka tre år skal avisen give overskud, lidt afhængig af, hvordan markedet på nettet udvikler sig. Med A-Pressens traditioner indenfor journalistik og Freeways ekspertise i at skaffe trafik på nettet, er jeg overbevist om, at vi vil få succes med at udgive Danmarks første papirløse avis," siger Bjarne Salomonsen.

[email protected]

Kilde: