Få magten på 180Grader.dk - se din nye netavis nu!

Af RedaktionenFremover har brugerne magten på det nye 180Grader

Slettet Bruger,

04/11/2009

Af Redaktionen

Fremover har brugerne magten på det nye 180Grader.dk, som nu kan besøges af alle vore læsere.

Det nye 180Grader.dk åbner op for bidrag fra vores brugere, og du kan nu tilføje indhold over alt fra nettet, fra blogge, andre nyhedsmedier og sågar ting, som du selv har skrevet.

180Grader.dk's redaktion fokuserer fremover på at producere endnu flere borgerlige artikler, og lader det samtidig være op til jer brugere at bidrage med de bedste artikler og videoer fra andre medier.

Alle brugere kan skrive deres egne klummer, kommentere på indhold, som andre har bidraget med, samt stemme indholdet op eller ned for at hjælpe de andre brugere med at finde ud af, hvad der er mest interessant.

Du kan dermed nemt og hurtigt skabe din egen profil, hvor andre brugere kan følge det indhold, som du producerer og vælger at fremhæve. Samtidig kan du vælge at følge de profiler, du synes bidrager med det mest interessante indhold.

Med andre ord giver vi dig et værktøj, der gør det nemmere for dig at filtrere skidt fra kanel på internettet, fordi du får hjælp af ligesindede, som gør arbejdet for dig, ligesom du kan hjælpe dem.

Velkommen til det nye 180Grader.dk!

Klik her for at besøge det nye 180Grader.dk

[email protected]

Kilde: