Eva Kjer: Lad Samuelsens boller være i fred

Det var forkert af Fødevareregion Syd at afhøre Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, om hans bolleservering ved et vælgermøde i hans eget hje...

Slettet Bruger,

22/10/2009

Det var forkert af Fødevareregion Syd at afhøre Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, om hans bolleservering ved et vælgermøde i hans eget hjem. Det slår fødevareminister Eva Kjer Hansen fast i en skriftlig udtalelse.

"Vi skal slet ikke blande os i, hvad folk byder deres gæster derhjemme. Godt nok stiller vi høje krav til fødevarehygiejne i Danmark. Men myndighederne regulerer kun de fødevarer, som bliver udbudt i det offentlige rum. Anders Samuelsens gæster må spise hans boller på eget ansvar. Jeg gætter på, at de er gode," udtaler Eva Kjer Hansen.

Dermed går ministeren i rette med tilsynsførende Poul Anton Sørensen fra Fødevareregion Syd, som til Horsens Folkeblad siger:

"Når vi får en henvendelse fra en borger, reagerer vi på den. Der er en knivskarp grænse for, hvordan serveringen af mad skal foregå, og vi skal sikre os, at det sker under hygiejnisk forsvarlige forhold."'

[email protected]

Kilde: