Erik Aller: Væk med al mediestøtte

Politikerne diskuterer for tiden, hvordan støtten til dagbladene i fremtiden kan fordeles, så den også omfatter de nye onlinemedier, men det er den...

Slettet Bruger,

12/12/2008

Politikerne diskuterer for tiden, hvordan støtten til dagbladene i fremtiden kan fordeles, så den også omfatter de nye onlinemedier, men det er den helt forkerte vej at gå, lyder det fra Aller-koncernes overdirektør, Erik Aller, ifølge MediaWatch.

Det er med afsæt i en ny idé om, at staten skal overtage TV 2's gæld, at Erik Aller svinger krabasken over mediestøtten:

"Dette understreger igen, at staten med den nye medielov bør fjerne al støtte til medier. Hvis man føler at dette vil medføre nogle mangler i det totale mediebillede, fordi der af den grund vil mangle nogle tilbud, så må det være opgaver, som man lægger over til DR," skriver Erik Aller i en kommentar på MediaWatch.dk.

Her slår han også til lyd for, at hvis mediebranchen fortsat skal have glæde af en momsfritagelse, så skal den gælde være for alle medier og ikke kun de betalte dagblade som i dag.

[email protected]

Kilde: