Er Jørgen Poulsen også på vej væk fra Ny Alliance?

Jørgen Poulsen er måske lige i hælene på Malou Aamund væk fra Ny Alliance

Slettet Bruger,

06/02/2008

Jørgen Poulsen er måske lige i hælene på Malou Aamund væk fra Ny Alliance. I går ville han ikke garantere, at hans fremtid ligger i partiet, skriver Ritzau.

"Man er medlem så længe, man er medlem. Og man er fast i kødet, indtil man ikke er det mere, siger han," siger han ifølge Ritzau.

Han er ked af, at Malou Aamund har valgt at forlade partiet; en beslutning, som han mener vil gå hårdest ud over de afviste asylansøgere, da VKO-blokken nu har flertal i Folketinget.

Ingen alliance uden Khader
"Vi var så tæt på mål, men så var der nogen, der spændte ben. Jeg synes, at det er en trist, trist dag for folkene på asylcentrene. Det er så slemt for dem," siger Jørgen Poulsen.

Hvor Jørgen Poulsen vækkede minder om Jens Otto Krags erkendelse, at "man har et standpunkt, til man tager et nyt", lægger Anders Samuelsen ikke skjul på, at hans loyalitet ligger hos Naser Khader.

"Jeg kan give en klokkeklar garanti for, at der ikke er noget Ny Alliance uden, at Naser Khader er leder. Partiet er ikke startet på baggrund af Gitte Seebergs eller min popularitet i andre kredse eller noget som helst andet. Det er startet, fordi vi var nogen, der havde en tiltro til Naser Khader. Jeg har stadig en enorm tiltro til Naser og hans integritet som menneske og politiker," siger Anders Samuelsen ifølge Ritzau.

[email protected]

Kilde: