Engell: Bendtsen tæt på at gå af

Slettet Bruger,

09/08/2007

De Konservative er i fuld gang med et lederskifte. Det mener tidligere partiformand og nuværende chefredaktør på Ekstra Bladet Hans Engell. Det skriver Fyens Stiftstidende.

"Det er meget markant, at både Brian Mikkelsen og Lene Espersen har været meget længere fremme i den politiske debat end Bendt Bendtsen, og jeg vil ikke blive forundret, hvis der kommer et lederskifte inden et folketingsvalg," siger Hans Engell til Fyens Stiftstidende. Engell har især har hæftet sig ved, at det var Brian Mikkelsen, der forhandlede økonomi på partiets vegne før sommerferien.

Ifølge Hans Engell passer brikkerne til et skifte også nu, hvor Bendt Bendtsen har en åbning til et andet job:

"Partiet skal have et ny spidskandidat til Europa-Parlamentet, og hvis Bendt Bendtsen ville fortsætte i politik på en post, hvor også Schlüter har siddet, så er tidspunktet der."

Kristiansen: Lene Espersen har taget teten
Politisk kommentator og tidligere rådgiver for Anders Fogh Rasmussen Michael Kristiansen er enig i, at noget er på vej.

- Jeg har bemærket mig, at det er Lene Espersen, der har taget teten efter ferien, og jeg er sikker på, at der sker noget i partiet, men jeg er ikke sikker på, at Bendtsen har taget beslutningen endnu, siger Michael Kristiansen, som ikke tror på et lederskifte på denne side af et valg.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kilde: