Endnu en spindoktor forlader Thorning

Slettet Bruger,

19/07/2007

Så skal Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt endnu en gang til at lede efter en ny spindoktor. Lars Kaspersen, der er S-formandens tredje spindoktor, har valgt et forlade skuden i utide til fordel for Post Danmark, skriver Ritzau.

Meget tyder på, at et folketingsvalg er nært forestående, men Lars Kaspersen afviser, at afskeden skyldes manglende tillid til Helle Thornings chancer for at blive statsminister.

"Jeg tror på, at hun kan slå Anders Fogh. Socialdemokraterne har den rette strategi og det rette team, den rette taktik og den rette vej. Man kan hverken lægge det ene eller det andet i dette, andet end private, personlige og professionelle overvejelser for mit vedkommende," siger Lars Kaspersen.

Ærgerlig gruppeformand
Helle Thorning ønsker heller ikke at uddybe årsagerne bag bruddet, men konstaterer kort i en pressemeddelelse, at hun har "stor respekt for det valg, Lars har truffet, og ønsker ham held og lykke med de udfordringer, der venter ham."

Den Socialdemokratiske gruppeformand, Carsten Hansen, er ikke glad for udsigterne til at skulle finde en ny spindoktor så tæt på valget.

"Det var drømmejobbet, der kom forbi, og det har vi selvfølgelig forståelse for, men vi er da ærgerlige over, at vi mister ham lige nu, hvor det ser ud til, at vi snart skal have valg," siger Carsten Hansen, der forsikrer, at parterne skilles som venner.

[email protected]

Kilde: