En medalje til Messerschmidt

Der findes ikke mange personer, der oftere tager ordet ytringsfrihed i deres mund end Lars Hedegaard og...

Slettet Bruger,

18/07/2009

Der findes ikke mange personer, der oftere tager ordet ytringsfrihed i deres mund end Lars Hedegaard og Morten Messerschmidt. Og derfor kunne man naturligvis sagtens ironisere langt og længe over, at det er faldet netop de to for brystet, at en præpubertær dreng fra Århus-egnen har rappet en linje om "patron for Messerschmidt".

Selv om dødstrusler selvsagt ikke er omfattet af ytringsfriheden, er det måske begrænset, hvor meget krudt man bør ofre på en raptekst fra en sommerskole for små drenge. Men i stedet for at ironisere burde man måske kigge lidt på det, der i virkeligheden er der værste for Morten Messerschmidt i hele denne storslåede agurketidshistorie.

Rappens egentlige bagmand, sommerrapskoleunderviseren Carthage Beck McGosh har nemlig tilsyneladende slet ikke forstået Dansk Folkepartis præstationer i det danske samfund gennem de seneste syv et halvt år, når han forklarer baggrunden for nummeret med " den stærkt stigende ulighed i samfundet, der bl.a. forøges af den siddende regering, og deres allierede Dansk Folkeparti".

Synspunktet er så absurd, at Beck McGosh i stedet for at forvises fra en sommerskole, burde indskrives på en. Her ville han kunne lære, at Danmark, som det hedder på Politikensk, har EU's gule føretrøje på, når det gælder lighed. Lære, at Morten Messerschmidt og partifællerne i Dansk Folkeparti har været lighedsforkæmpernes trygge garant for, at en såkaldt borgerlig regering har holdt de offentlige udgifterne oppe og enhver diskussion om, hvorvidt det kunne være ønskeligt med et mere retfærdigt skattesystem, der belønner de flittige og stræbsomme, nede.

Carthage Beck McGosh burde rappe en medalje til Morten Messerschmidt. Patroner kan han reservere til os andre.


Kilde: