Dyrt autonomhus skaber socialdemokratisk splid

De københavnske autonome giver ikke kun anledning til gadekampe

Slettet Bruger,

06/02/2008

De københavnske autonome giver ikke kun anledning til gadekampe. Også i Socialdemokraternes gruppeværelse på rådhuset ulmer uroen over beslutningen om at give et gratis hus til de voldelige venstreradikale. Det beretter dr.dk.

Det er beslutningen om at bruge 18 mio. kr. på at gøre Frederikssundsvejens skole klar til de autonomes indflytning, der møder kritik.

"Jeg mener, hvis vi giver dem en ny skole, så skal vi vel netop ikke også give dem 18 mio. kroner til at renovere skolen, som de unge ønsker. Der tror jeg, de penge kunne være givet meget bedre til det sociale inden for udsatte børn ældreområdet," siger Jette Bergenholtz Bautrup, medlem af borgerrepræsentationen for Socialdemokraterne, ifølge dr.dk.

"Fuldstændig vanvittigt"
Frederikssundsvejens skole er ganske vist netop blevet gennemrenoveret for 12 mio. kr. og fremstår i dag i tiptop stand. Men der skal foretages yderligere ombygninger for at tilfredsstille de autonome, der bl.a. vil have et sted at afholde koncerter.

Den førende socialdemokratiske blogger og kommentator i Nyhedsavisen, David Troels Garby, er heller ikke henrykt over beslutningen. På sin blog, dansk-politik.dk, skriver han, at "det er fuldstændigt vanvittigt at give bøllerne 18 millioner kroner til et hus" og at de autonome endnu ikke har "betalt for den millionregning som de tørrede af på os andre efter deres hærværk sidste år."

[email protected]

Kilde: