Drabssigtet var prøveløsladt

En 19-årig dansker, der sammen med to venner, er sigtet for knivdrab på den jævnaldrende Anton Njie, var prøveladsladt fra en dom for grov vold

Slettet Bruger,

07/01/2008

En 19-årig dansker, der sammen med to venner, er sigtet for knivdrab på den jævnaldrende Anton Njie, var prøveladsladt fra en dom for grov vold. Det skriver bt.dk. Nu er han igen bag tremmer sammen med en 20-årig iraner og en 21-årig brasilianer.

De tre er nu varetægsfængslet i 25 dage for røveri af særlig farlig karakter og drab, men nægter sig skyldige. Politiet er dog i besiddelse af en overvågningsvideo, vidneudsagn fra blandt andet et par vægtere. Desuden har man fundet en kniv på en af de sigtede og en blodig kniv på Kongens Nytorv.

"Vi ved ikke om begge knive er brugt ved drabet. Det skal de tekniske undersøgelser vise. Alle tre er sigtet for drab og så må vi se på hvilken rolle hver enkelt har spillet. Foreløbig vil de ikke sige noget," siger drabschef Ove Dahl til bt.dk.

De tre sigtede skal tilbringe de første 11 dage af varetægtsfængslingen i isolation for ikke at kunne afstemme deres forklaringer.

[email protected]

Kilde: