Dirty Harry vender tilbage

Rygter vil vide at Clint eatwood i en alder af 77 år genopliver den hårdkogte politiman "Dirty" Harry Callahan med film nr

Slettet Bruger,

24/03/2008

Rygter vil vide at Clint eatwood i en alder af 77 år genopliver den hårdkogte politiman "Dirty" Harry Callahan med film nr. 6 i rækken. Det skriver magasinet Varity.

Rygterne om Dirty Harrys tilbagevenden, en rolle som Eastwood første gang spillede i 1971 og senest i 1988, begyndte da magasinet Varity i sidste uge kunne berette at han skulle både spille og instruere sin første film sine Million Dollar Baby i 2004. Kun få informationer om filmen er sluppet ud, men filmens titel, Gran Torino, lugter langt væk af Dirty Harry. Ford Torino er nemlig en Ford model fra 1971.

Plottet skulle eftersigende være, at Dirty Harry som pensioneret returnerer en sidste gang fra sit otium for at hævne mordet på sit barnebarn. Alt han ved om morderen er at han kører i en gran Torino.

Deltaljer vedrørende filmen holdes indtil videre hemmelige af filmselskabet Warner Brothers. Filmen ventes at få premiere til december.

Clint Eastwood har vundet fire Oscars i sin karriere. Den første vandt han i 1993 for filmen "De Nådesløse".

Kilde: