Direktør slår ned på kommunalt ansattes kaffeslabberas

Et misforhold mellem, hvor meget de ansatte på rådhuset i Hillerød klager over arbejdspres og deres lange kaffepauser, har nu fået kommunens direkt...

Slettet Bruger,

18/09/2009

Et misforhold mellem, hvor meget de ansatte på rådhuset i Hillerød klager over arbejdspres og deres lange kaffepauser, har nu fået kommunens direktør, Peter Zahlekjær, til skære igennem, skriver Frederiksborgs Amts Avis.

"Gennem længere tid har jeg oplevet, at man i de forskellige afdelinger på rådhuset sidder med kaffe og kage i en halv time og sludrer i stedet for at arbejde. Det er ikke acceptabelt," siger kommunaldirektøren til avisen.

Kommunaldirektøren har regnet på medarbejdernes mange kaffepauser og er nået frem til, at hvis pauserne blev omsat til arbejdstimer, ville det svare til, at rådhuset havde to en halv medarbejder ekstra om året.

"De ressourcer vi har i dag, og det arbejdspres, vi står overfor, skal følges ad. Derfor forstår jeg ikke de medarbejdere, der klager over tidspres, når de samtidig kan tage sig tid til kaffepauser. Jeg har en naturlig forventning til, at man arbejder, når man er på arbejde," siger Peter Zahlekjær.

[email protected]

Kilde: