Danskerne strømmer til de ikke-røde fagforeninger

Røde budskaber og flammende taler mod de borgerlige på 1

Slettet Bruger,

14/04/2009

Røde budskaber og flammende taler mod de borgerlige på 1. maj fænger ikke længere danskerne, når de skal vælge fagforening, skriver erhvervsbladet.dk. Flere og flere vil hellere spare pengene til politisk agitation og melder sig i stedet ind i de ikke-politiske fagforeninger og a-kasser, der er billigere.

Det Faglige Hus, som rummer Danske Lønmodtageres A-kasse, har oplevet en vækst på omkring 5.000 nye medlemmer i årets tre første måneder, og af dem kommer cirka halvdelen som overflyttede fra 3F, HK, FOA eller en anden af de klassiske fagforeninger. Kristelig Fagforening er vokset med 800 medlemmer i årets første måneder.

"I alt har vi fået over 2.000 nye indmeldte, men så er nogle samtidig gået på efterløn. Vi er ikke i tvivl om, at vores store fremgang sker på grund af krisen, hvor folk er nødt til at spare, og så hører vi også, at de vælger os på grund af vores lange åbningstid fra otte til 22. Faktisk er der også medlemmer fra andre fagforeninger, der ringer til os, fordi de kan få fat i os i det tidsrum," siger adm. direktør i det kristelige fagforbund, Krifa, Jesper Wengel ifølge erhvervsbloadet.dk.

[email protected]

Kilde: