Danskerne: Khader og Ammitzbøll er de største vendekåber

Han er ikke den, der har skiftet parti færrest gange

Slettet Bruger,

15/08/2009

Han er ikke den, der har skiftet parti færrest gange. Og dermed er det måske heller ikke så overraskende, at han er den politiker, der har mistet mest troværdighed ved det. 67 procent af de adsourgte i en Megafon-undersøgelse fotetaget for TV2 og Politiken mener, at Naser Khaders troværdighed er svækket af partiskifterne, skriver politiken.dk.

Kort efter Khader følger Simon Emil Ammitzbøll, der af 65 procent vurderes som værende mindre troværdig efter partiskiftet. Til gengæld vinder Ammitzbøll snævert kampen om at være den største "vendekåbe", en betegnelse 54 procent af de adspurgte er klar til at hæfte på ham.

"Jeg tror altid, at der vil være uro de første måneder efter et partiskifte. Men jeg har holdt på mine holdninger, og det er det vigtigste. Ser man på mine holdninger, kan man tydeligt se, at det ikke er rigtigt, at jeg er en vendekåbe," siger Simon Emil Ammitzbøll til politiken.dk.

Karen Jespersen, Anders Samuelsen og Penille Rosenkrantz-Theil følger på pladserne efter Khader og Ammitzbøll i undersøgelsen, mens kun et meget lille mindretal af danskerne synes, at politikere som Pia Kjærsgaard, Tom Behnke og Christine Antorini har mistet troværdighed på deres partiskifter.

[email protected]

Kilde: