Dårligste Labour-måling nogensinde

Premierminister Gordon Brown kunne i dag vågne til den tvivlsomme ærer at stå i spidsen for Labour på dagen, hvor partiet får sin dårligste menin...

Slettet Bruger,

10/05/2009

Premierminister Gordon Brown kunne i dag vågne til den tvivlsomme ærer at stå i spidsen for Labour på dagen, hvor partiet får sin dårligste meningsmåling siden 1943, hvor den første britiske meningsmåling blev offentliggjort. Det skriver Mail on Sunday på deres hjemmeside. Kun 23 procent af vælgerne erklærer sig klar til pege på Labour mod 45 procent til De Konservative og 17 procent til de Liberale Demokrater.

Resultatet vil i det britiske valgsystem kunne konverteres til et konservativt flertal på 220 pladser i det 659 mands store britiske underhus.

Målingen kommer samtidig med at en stor udgiftsskandale har ramt det britiske arbejdparti. Kun halvdelen af de adspurgte har været bekendt med de seneste sager om Labour-politikere, hvorfor avisen spekulerer i, at Brown meget vel snart kan undergå sin egen rekord og føre Labour mod endnu lavere tilslutning.

[email protected]

Kilde: