Dødstrussel mod Bent Hansen var en and

En trussel mod hans liv og helbred - sådan har regionsformand Bent Hansen fra Region Midtjylland selv beskrevet en mail, som han har sendt videre t...

Slettet Bruger,

18/06/2008

En trussel mod hans liv og helbred - sådan har regionsformand Bent Hansen fra Region Midtjylland selv beskrevet en mail, som han har sendt videre til politiet.

"Jeg synes bare, at man er nødt til at markere i et demokrati, at der er grænser for, hvad man skal udsætte dem for, som man har valgt til at træffe nogle tunge beslutninger," har den socialdemokratiske politiker sagt i Radioavisen.

Men helt så dramatisk, som Bent Hansen selv udlægger det, er det nu ikke, lyder det nu fra politiet.

"Indholdet af den fremsendte e-mail kan efter sin ordlyd ikke betragtes som en overtrædelse af den pågældende bestemmelse. Anklagemyndigheden har derfor besluttet at indstille efterforskningen i sagen," skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Baggrunden for beslutningen er, at der intet sted i mailen, som er afsendt to dage før, regionsrådet skal tage den store beslutning, om et kommende storsygehus skal ligge i Herning eller i Holstebro, kan læses en trussel mod Bent Hansens liv eller helbred. Derimod trues der med, at hans regnskaber og privatliv vil blive endevendt af "journalister".

[email protected]

Læs selv hele mailen:

"Hr Bent Hansen.
Du har nu erklæret ca 100.000 vestjyder krig. Fint, du vil ha krig og det skal du få. Du har bestemt de beskidte våben der må bruges, så bestemmer vi sted, og det bliver overalt.
Ingen steder vil du kunne føle dig sikker. Vi vil jagte dig overalt. Hvert et lille fejltrin du laver vil blive brugt. To journalister vil gennemgå alt dit forbrug(misbrug) gennem de sidste 15 år. Alt rygter vil blive undersøgt, alt vil blive brugt. Du vil ikke kunne drikke 3 genstande og sætte dig i din bil uden politiet vil blive informeret. Alt fra din ungdon vil blive fundet frem fra skraldespanden.
Du har måske vundet en sejr i Regionsrådet, men det bliver en Pyrhus sejr.
Nyd din sejr, så længe det varer, for den dag er nær, hvor du vil forbande at du startede dit beskidte spil.
Mvh ?"

Kilde: