DSB-kontrollør blev bidt i hånden

Slettet Bruger,

27/12/2007

Nogle tog-passagerer viser tænder, når kontrolløren står i kupeen og vil se kort eller billet. Det er dog de færreste, der gør, som en 16-årig dreng gjorde i et Københavns S-tog, da han bed en kvindelig tog-kontrollør i hånden. Drengen havde ingen gyldig billet og ville ikke identificere sig, hvilket fik ham til at bruge mund, kan jp.dk berette.

Sammen med en jævnaldrende kammerat forsøgte den 16-årige ifølge Københavns Politi at presse sig forbi kontrolløren, da toget standsede ved Svanemølle station. Kontrolløren tøvede dog ikke med at gribe fast i den billetløse ungersvends jakke og holde ham fast.

"Pludselig mærkede hun først et bid i sin højre arm. Og kort efter tumulten stak de to jævnaldrende af i ukendt retning," siger Københavns Politis centrale vagtleder, Frank Reuter til jp.dk.

Politiet kunne kort tid efter pågribe de to drenge tæt på stationen, hvor de blev udpeget af kontrolløren ved en spontan konfrontation på stedet. Den 16-årige er nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

[email protected]

Kilde: