DR's nyhedsværter er de dårligste og mest utroværdige

Slettet Bruger,

08/08/2007

Om TV-Avisens seneste skandale, nyhedsværten Jeppe Nybroes problemer med at kende forskel på ind og ud, har spillet ind, vides ikke. Men DR's nyhedsværter får en sjældent dårlig vurdering i en afstemning, B.T. har foretaget for at finde landets bedste nyhedsværter. Fem TV2-værter og fem DR-værter indgår i afstemningen, og resultatet blev placeringer som 1 til 5 for TV2-værterne og 6 til 10 for DR's værter.

Jeppe Nybro indtager næstsidstepladsen i målingen, kun undergået af sin kollega på TV-Avisen, Louise Wolff. Og hvis ikke hans Irak-brøler har spillet ind, så kan den i hvert fald komme til det, vurderer Niels Jørgen Langkilde, der tidligere har haft en lang række topposter i tv-verdenen. Ikke bare for Nybroe selv, men også for hans kollegaer.

"Det skader hele holdet på TV-Avisen, hvad angår troværdighed, at Jeppe Nybroe lavede det 'nummer', han gjorde," udtaler Niels Jørgen Langkilde.

Afstemningens førsteplads indtages ikke overraskende at Jes Dorph-Petersen, mens stjerneskudet Johannes Langkilde besætter andenpladsen.

[email protected]

Kilde: