DR-vært: Ingen plader før program er lukket

Slettet Bruger,

17/10/2007

Pladeselskabet Speed of Sound har aldrig haft planer om at sende plader ud før 2008, hvor programmet Liga på DR1 er lukket, lyder det nu fra den udskældte DR-vært, Kristian Leth. Han er i dag blevet kritiseret for sin dobbeltrolle som vært på et tv-program om nye musiktalenter og stifter af et nyt pladeselskab for netop nye musiktalenter.

"Jeg beklager hvis jeg ikke har været tydelig nok i min udmelding omkring timingen af vores planer. Det sidste jeg vil, er at så tvivl om DRs troværdighed," siger Kristian Leth i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Derfor er det vigtigt for mig, at det bliver forstået helt klart: Vi går ikke i luften med nogle udgivelser, før Liga er helt færdig. Det har været en klar forståelse mellem mig, min redaktion og min nærmeste chef siden begyndelsen. For mig er Ligas uafhængighed i forhold til musikbranchen det allervigtigste ved hele programmet, og jeg ville ikke lave Liga, hvis det ikke var muligt at bevare den."

Samtidig forsikrer Kristian Leth endnu engang, at ingen af de bands, som han er i kontakt med via sit pladeselskab, vil blive spillet i hans program på DR1.

"Der er vandtætte skodder mellem de to," lyder det.

[email protected]

Kilde: