DF vil have sindelagskontrol af offentligt ansatte

Tilhængere af oplyst enevælde, anarkister, kommunister, islamister, feudallister og andre ikke-demokrater skal ikke kunne søge ansættelse i Københa...

Slettet Bruger,

16/03/2008

Tilhængere af oplyst enevælde, anarkister, kommunister, islamister, feudallister og andre ikke-demokrater skal ikke kunne søge ansættelse i Københavns Kommune, hvis det står til Dansk Folkepartis medlemmer af Borgerrepræsentationen. Det skriver Ritzau.

Men det er ikke kun ansatte i kommunen, der skal skrive under på en demokrati-erklæring. Også alle institutioner og foreninger, der modtager kommunal støtte, skal skrive under på, at de er demokrater.

"Antidemokrater vinder indpas i København, og så er der kun ét at gøre. At rejse sig og kæmpe for de demokratiske rettigheder," siger Carl Christian Ebbesen, medlem af Borgerrepræsentationen for Dansk Folkeparti (DF) og næstformand for partiet til Ritzau.

Han lægger ikke skjul på, at forslaget er møntet på, at komme anti-demokratisk islam til lives i kommunen, og han kender efter eget udsang da også flere kommunalt ansatte, der demonstrerer til fordel for Hizb ut-Tahrir.

Demokratierklæringen skal sendes til alle nuværende ansatte i Københavns Kommune og være et bilag til fremtidige ansættelseskontrakter. Desuden skal kommunalt støttede institutioner og foreninger underskrive erklæringen.

[email protected]

Kilde: