DF vil bruge penge på fodmassage og vand på sygehusene

Slettet Bruger,

28/08/2007

Folk der mener, de kan kurrere luftvejslidelser med tryk på fodsålerne. Andre der hævder, de kan helbrede alvorlige lidelser ved at give "medicin", som er så fortyndet, at det "aktive stof" end ikke kan spores længere, men ifølge teorien kan "huskes" af vandet. Sådanne "behandlere" med zonetrerapi og homøopati som speciale skal ifølge Dansk Folkeparti bydes velkommen på og lønnes af de offentlige sygehuse i Dannmark. Det skriver jp.dk.

"Der er så mange positive resultater," lyder begrundelsen fra formanden for Folketingets sundhedsudvalg, Dansk Folkepartis Birthe Skaarup, som uddyber: "Og der er så mange danskere, som bruger det."

Hun mener samtidig, at medicinstudiet på universitetet skal udvides med undervisning i disse udokumenterede "behandlingsformer". Lægeforeningen er modstander af forslaget.

"Hvordan vil man uddanne i noget, som man ikke ved noget om," siger Lægeforeningens næstformand, Hans Axel Buhl, til jp.dk: "Lægeuddannelsen vil blive meget forlænget, hvis man forlanger, at læger også skal vide alt muligt om alle mulige mere eller mindre mærkelige alternative behandlingsformer."

[email protected]

Kilde: