DF udsat for omfattende hærværk

Slettet Bruger,

11/09/2007

I går kunne danske medier berette, at de politiske partier allerede har brugt millioner på den valgkamp, man troede man villle stå i netop nu. For et parti bliver forbruget dog væsentligt større end tiltænkt. Dansk Folkepartis outdoor-reklamer med Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl og Peter Skaarup, udsættes nemlig for organiseret hærværk, skriver Ritzau.

"Nogen vandaler sætter klistermærker hen over ansigtet på Pia og Peter og Kristian, hvor der står "racist", så nu skal vi bruge penge på at trykke nye plakater, hvis vi ikke vil have dem hængende sådan her resten af tiden. Det irriterer os ganske grænseløst. Havde de så bare tegnet Hitlerskæg på Pia - det kan man da fjerne igen. Men de er begyndt at smøre klistermærkerne til med noget lim, der ødelægger resten af plakaten, hvis man fjerner det," udtaler DFs pressechef Søren Søndergaard.

Den oprindelige kampagne "danske værdier" bestod af 350 plakater med slagordene tolerance, solidaritet, ligeværd, flid, frisind og ytringsfrihed. Men andres manglende tolerance har nu medført, at partiet har indkøbt nye plakater for 41.250 kroner.

[email protected]

Kilde: