DF til Fogh: Læg låg på liberalisterne

De unge Venstre-løver bør stikke den liberale pibe ind og holde sig til den velkendte formel, der er årsag til at partiet har holdt re...

Slettet Bruger,

16/07/2008

De unge Venstre-løver bør stikke den liberale pibe ind og holde sig til den velkendte formel, der er årsag til at partiet har holdt regeringsmagten siden 2001. Det giver Dansk Folkepartis gruppeformand Kristian Thulesen Dahl udtryk for i et interview med Ritzau.

"Jeg tror de grundlæggende tager fejl. Der er en del i Venstre, der er ved at lulle sig selv i søvn over at regeringens opposition har været så svag i gennem nogle år. Der er nogle i Venstre, der tror, det ikke kan være anderledes end at de har regeringsmagten. Derfor begynder de at tro, der er plads til skabe tvivl, om den linje Anders Fogh Rasmussen har stået for. Det tror jeg kan blive et stort problem for Venstre og derfor appellerer jeg til, at der er nogen, der gør det klart, at der ikke er tvivl om linjen hos Venstre," siger Thulesen Dahl.

Thulesen Dahl mener, at Venstrefolkenes appetit på mere liberal politik skyldes en blanding af overmod og utålmodighed og advarer i interviewet om, at "der er nogen i Venstre, der har en grundlæggende liberalistisk holdning til den offentlige sektor".

[email protected]
Kilde: