DF om Arne Ullum: Du er tøset

Slettet Bruger,

25/05/2007

Striden mellem Morten Messerschmidt og B.T. er nu blevet en strid mellem Dansk Folkeparti og B.T., efter at Messerschmidt er blevet optaget i partiet igen. Og det har bestemt ikke kølnet forholdet mellem parterne, for nu anklager Dansk Folkeparti B.T.'s chefredaktør, Arne Ullum, for at være tøset, fordi han ikke vil optage en annonce fra partiet i sin avis.

"Det er ubegribeligt tøset og pinligt af B.T.s chefredaktør Arne Ullum. Vi har ønsket at indrykke annoncen, så B.T.s læsere får mulighed for at læse vores pressemeddelse i helhed, fordi vi har noget på hjertet, når det gælder B.T.s journalistik og adfærd i denne sag," siger DF-pressechef Søren Søndergaard til jp.dk.

Arne Ullums svar er, at han ikke vil optrykke annoncen, fordi den ifølge ham er faktuelt forkert.

"Der er flere punkter, som er forkerte i annoncen, blandt andet skriver de, at det var B.T., der brød forliget, som blev indgået tirsdag. Og så stopper legen. De kan komme med alle de forkerte oplysninger, de vil, men jeg vil ikke optage det i min avis som annonce," siger Arne Ullum til jp.dk.

Dansk Folkeparti har stævnet Arne Ullum og B.T. p.g.a. avisens usande artikler om, at Morten Messerschmidt skulle have sunget en nazisang og hyldet Hitler i Tivoli. Den sag skal nu afklares i byretten.

OBO

Kilde: