DF og V vil kulegrave irakiske bedragere

Dansk-irakeren Balen Abdulla Mahmood har levet et dobbeltliv, hvor han har hævet førtidspension i Danmark og tjent en god løn i det kurdiske parlam...

Slettet Bruger,

02/08/2009

Dansk-irakeren Balen Abdulla Mahmood har levet et dobbeltliv, hvor han har hævet førtidspension i Danmark og tjent en god løn i det kurdiske parlament. Det vil Dansk Folkeparti og Venstre ikke finde sig i, skriver Ekstra Bladet.

"Det er hårrejsende, at sådan et misbrug kan finde sted. Vi må hurtigst muligt have en fuldstændig kulegravning af, hvor mange irakere, der bor i Danmark, som samtidig bestrider topstillinger i Irak. Det her skal simpelthen have konsekvenser," siger Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup til Ekstra Bladet, og fortsætter:

"Der er efterhånden ikke meget, der kan overraske mig fra irakernes side, men det her er simpelthen for groft. Det er at gøre grin med hele vores socialsystem."

Venstre mener også, at der skal skrides til handling overfor Balen Abdulla Mahmood og andre irakiske bedragere.

"Det fuldstændig grotesk, at det kan lade sig gøre. Det undrer mig, at de danske myndigheder ikke har afsløret dette. Vi vil meget gerne se en redegørelse i denne her sag," siger Venstres retsordfører Kim Andersen til Ekstra Bladet.

Balen Abdulla Mahmood, der har dansk statsborgerskab, bor i Albertslund og modtager førtidspension, får af det kurdiske parlament mellem 23.000 og 27.000 kr. skattefrit. Derudover kommer fri bolig, bil, pension, tre bodyguards og et stykke jord.

[email protected]

Kilde: