DF afviser offentlige effektiviseringer

Slettet Bruger,

28/09/2007

De danske virksomheders råb på arbejdskraft får ikke Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl til at ligge søvnløs om natten. Det fremgik af hans optræden på Industriens Årsdag i Bella Centret i går, skriver epn.dk.

"Jeg troede, at jeg skulle ud til en succeshistorie i Dansk industri. For nogle år siden kunne man ikke få globalisering nok og flyttede arbejdspladser ud af Danmark. Nu klager man over, at der mangler hænder. Indvandringen til Danmark har aldrig været højere end nu. Indtil nu er der i år kommet ligeså mange udlændinge til Danmark som hele sidste år. Og i modsætning til tidligere er det mennesker, som tilfører samfundet værdi," sagde Thulesen Dahl blandt andet.

På mødet hvor i omegnen af 1.000 topfolk fra dansk erhversliv og politik var samlet, afviste han samtidig Dansk Industris forslag om en effektivisering af den offentlige sektor. Noget, der efter DI's opfattelse ville kunne frigøre op til 75.000 personer til gavn for de private virksomheder.

"Hvis jeg skal vælge mellem at få min gamle mor passet ordentligt eller få en hurtigere behandling af en ansøgning om at udvide carporten, så ved jeg godt, hvad jeg vil vælge," udtalte Kristian Thulesen Dahl.

DI kunne til gengæld glæde sig over, at både Bendt Bendtsen, Margrethee Vestager og Kristian Thulesen Dahl bekræftede de positive udmeldinger, der tidligere har været i forhold til forslaget om at give ældre mellem 64 og 66 100.000 kroner i årlig skatterabat.

[email protected]

Kilde: