DF: Uintegrerede indvandrere skal tilbydes frivillig tilbagesendelse

En såkaldt "repatrieringspakke" er en del af Dansk Folkepartis krav til finansloven for 2010, som her til formiddag er blevet fremlagt på et presse...

Slettet Bruger,

10/09/2009

En såkaldt "repatrieringspakke" er en del af Dansk Folkepartis krav til finansloven for 2010, som her til formiddag er blevet fremlagt på et pressemøde på Christiansborg, skriver politiken.dk:

"De utilpassede udlændinge, vi har her i Danmark, som på forskellig vis viser, at de under ingen omstændigheder deler danske værdier - dem skal vi mere positivt hjælpe til at komme tilbage til lande, hvor de bedre føler sig i stand til at være en del af samfundet," siger Dansk Folkepartis finansordfører, Kristian Thulesen Dahl.

Hjemsendelsen skal være frivillig, men Dansk Folkeparti håber, at mange vil tage imod den.

"Det vil være godt for de udlændinge, der bliver repatrieret, for de vil komme til at leve i et område, de føler sig bedre tilpas i," siger Thulesen Dahl ifølge politiken.dk og fortsætter: "Og det vil være godt for Danmark, for vi får færre konflikter og skænderier i vort land. Færre optøjer. Og mindre uro. Det er i det hele taget godt for alle."

Konkret vil Dansk Folkeparti give landets kommuner større økonomisk incitatment til at sende udlændingene tilbage, end de har i dag. På finansloven skal der sættes penge af, som kommunerne kan få del i, hvis de vil ansætte mennesker, der alene skal arbejde med at få folk tilbage til deres hjemland. Desuden ser Dansk Folkeparti gerne, at der bliver udbetalt en kontant bonus til de kommuner, det lykkes at sende udlændinge ud af landet.

[email protected]

Kilde: