DF-toppen indrykker annoncer mod moskeer

Dansk Folkepartis landsorganisation har i dag indrykket helsides-annoncer i landets dagblade imod byggeri af moskeer i Danmark

Slettet Bruger,

09/09/2009

Dansk Folkepartis landsorganisation har i dag indrykket helsides-annoncer i landets dagblade imod byggeri af moskeer i Danmark.

"Vi giver dig en garanti: Jo flere repræsentanter fra Dansk Folkeparti, der kommer i byrådet ved valget den 17. november, jo mere modstand mod islamismens højborge, også i din by," skriver partiet i annoncen.

Dansk Folkeparti stemte som det eneste parti i Københavns Borgerrepræsentation imod en ny lokalplan, som tillader et moskebyggeri i Københavns nordvestkvarter, oplyser annoncen.

Københavns konservative sundheds- og omsorgsborgmester, Mogens Lønborg, mener, at annoncen, der viser den blå moské i Istanbul med billedmanipulerede sværd på kuplen, er upassende.

"Jeg bryder mig ikke om den kampagne. Vi har religionsfrihed i Danmark, og hvis man forsøger at lægge hindringer i vejen for, at muslimer samles i moskeer, så mener jeg, at det undergraver religionsfriheden," siger han til metroXpress.

[email protected]

Kilde: