Brøndby-spiller der stjal 43.000 fra veninde: Jeg er syg

Brøndby-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der i går blev dømt for svindel ved byretten på Frederiksberg, er heldigvis ikke et dårligt menneske,...

Slettet Bruger,

17/04/2008

Brøndby-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der i går blev dømt for svindel ved byretten på Frederiksberg, er heldigvis ikke et dårligt menneske, selvom han har stjålet 43.000 fra en veninde. Han er blot så uheldig at være ramt af en sygdom, forklarer han på Brøndby IF's hjemmeside.

"Jeg kvajede mig sidste år og brugte en venindes dankort til at spille på nettet. Det var ekstremt dumt, og jeg accepterer den dom, jeg nu har fået. Jeg har kæmpet med ludomani i længere tid, og jeg er stadig i behandling for sygdommen. Det er hårdt, men jeg har fået god opbakning, og jeg er på sin vis lettet over at kunne fortælle det nu," forklarer den sygdomssvækkede Morten "Duncan" Rasmussen.

Svindlen udspillede sig ifølge Ekstra Bladet sidste forår over to episoder: I marts var veninden på besøg, hvor hun lod sit dankort ligge fremme i lejligheden. Det misbrugte Brøndby-spilleren til at hæve 22.400 kr. Fire uger senere - under påskud af at ville betale pengene tilbage - fik han igen kortoplysningerne til kreditkortet og hævede et tilsvarende beløb.

"Morten er en ung mand, der har en sygdom som han har været, og er, i behandling for," siger Brøndby IF's administrerende direktør, Hermann Haraldsson, og fortsætter: "Morten er en del af vores fællesskab, og vi bakker op, så han kan komme ovenpå igen. Det er vigtigt for os at hjælpe ham i en meget, meget svær situation."

[email protected]

Kilde: