Bondams repræsentationskonto dækkede rykkergebyrer og strafrenter

Da Klaus Bondam i foråret 2008 ifølge hans egen forklaring blev opmærksom på problemerne i økonomistyringen i Teknik- og miljøforvaltningen, var ha...

Slettet Bruger,

09/08/2009

Da Klaus Bondam i foråret 2008 ifølge hans egen forklaring blev opmærksom på problemerne i økonomistyringen i Teknik- og miljøforvaltningen, var hans skatteyderbetalte repræsentationskonto allerede proppet med posteringer på rykkergebyrer og strafrenter fra for sent betalte regninger, såkaldte morarenter. Det skriver Ekstra Bladet.

Både på det kreditkort, som Bondam bruger på udlandsrejser, og på det benzinkort, som er dækket af Bondams repræsentationskonto, er regninger blevet betalt så sent, at skatteyderne måtte dække gebyrer og morarenter.

Klaus Bondam har ikke forklaret hvorfor han allerede i starten af 2008 havde alvorlige problemer på hans repræsentationskonto og hvorfor han åbenbart først senere bemærkede økonomiproblemerne. Han medgiver dog overfor Ekstra Bladet, at skattekronerne kunne være blevet brugt bedre end på rykkergebyrer og morarenter.

[email protected]

Kilde: