Bondam har brugt kvart million på rykkere

Teknik- og miljøborgmester Klaus Bondams forvaltning har i de første seks måneder af 2009 formået at bruge en kvart million skattekroner på rykker...

Slettet Bruger,

22/08/2009

Teknik- og miljøborgmester Klaus Bondams forvaltning har i de første seks måneder af 2009 formået at bruge en kvart million skattekroner på rykkere og renter. På et tidspunkt havde forvaltningen forfaldne regninger til en samlet værdi af næsten 120 mio. kr. Det skriver Berlingske Tidende.

De 245.000 kr. skyldes 540 rykkere, som forvaltningen har modtaget i 2009.

"Det er ikke godt nok. Helt principielt bør der ikke være en ubetalt regning. Det er vores ambition," siger Pernille Andersen, direktør for forretningsudvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen, til Berlingske Tidende.

Samtidig havde forvaltningen i juli 980 over-forfaldne regninger til en samlet værdi af 25 mio. kr. Situationen var dog betydeligt værre i slutningen af april, hvor forvaltningen havde over-forfaldne regninger for hele 118,3 mio. kr.

Venstres medlem af Teknik- og Miljøudvalget på Københavns Rådhus, Lars Dueholm, mener, at tallene er "fuldstændig vanvittige".

"De penge kunne være brugt så meget bedre. Det er et forfærdeligt niveau, vi hører om," siger han til Berlingske Tidende.

[email protected]

Kilde: