Bondam: Jeg har ikke begået fejl

"Jeg har taget til efterretning, at Teknik- og Miljøforvaltningen har vurderet, at min deltagelse er berettiget," skriver Klaus Bondam, teknik- og ...

Slettet Bruger,

30/07/2009

"Jeg har taget til efterretning, at Teknik- og Miljøforvaltningen har vurderet, at min deltagelse er berettiget," skriver Klaus Bondam, teknik- og miljøborgmester i København, i en kort korrespondance med Ekstra Bladet.

Han mener derfor ikke, at han burde betale de 10.000 skattekroner tilbage for cykelturen til Paris - men han gør det alligevel for at få lukket sagen.

"Jeg synes som sagt, at det her er udtryk for agurketid i aviserne, og at der gået valgkamp i den," siger han, og nægter herefter at besvare flere spørgsmål fra Ekstra Bladet.

Han fortæller dog gennem sin presserådgiver, at han tygger på et svar til revisionsfirmaets Deloittes afsløringer om de kritisable administrative og økonomiske tilstande i hans forvaltning.

Bondam har tidligere i en pressemeddelelse beklaget den mangelfulde økonomistyring i hans forvaltning, men det var måske også kun for at få lukket sagen.

[email protected]

Kilde: