Boligformand truer ballademagere: I bliver smidt ud

I Brabrand Boligforening har forældre til voldelige unge har netop fået en yderst konkret tilskyndelse til at holde deres børn væk fra optøjer

Slettet Bruger,

17/02/2008

I Brabrand Boligforening har forældre til voldelige unge har netop fået en yderst konkret tilskyndelse til at holde deres børn væk fra optøjer. Formand for boligforeningen, Jesper Pedersen, er nemlig klar til at smide bøllerne og deres familie ud af deres lejemål. Det beretter Jyllands-Posten.

Han opfordrer også uromagerne til at tænke over, at det er deres eget boligkvarter, som de øelægger med deres hærgen. Natten til lørdag gik det ud over boligforeningens kontorer på Gudrunsvej i Gellerup.

"Jeg ved ikke, hvad formålet med balladen er, men jeg vil opfordre dem, der er med, til at lytte til deres mere fornuftige jævnaldrende. Stort set alle herude tager jo afstand fra uroen. De bør tænke over, at de selv kommer til at betale for ødelæggelserne. I sidste ende er der kun lejerne til at betale," siger Jesper Pedersen til Jyllands-Posten.

Håber på effekt af anholdelser
Han er glad for politiets indsats, men mener ikke, at flere politistyrker er løsningen.

"Det er svært at sige, hvad der yderligere skal til. Vi kan jo ikke 1000 politifolk gående herude. Det er udansk og i øvrigt heller ikke nødvendigt. Forhåbentlig har det en effekt, at politiet er begyndt at anholde folk," siger Jesper Pedersen til Jyllands-Posten.

[email protected]

Kilde: