Bin Ladens søn vil være fredsmægler

Hans kone er dobbelt så gammel som ham

Slettet Bruger,

18/01/2008

Hans kone er dobbelt så gammel som ham. Hun har fem børnebørn og er gift for femte gang. Sammen skal de to ride 5.000 km gennem ørkenen for at skabe fred mellem Vesten og Mellemøsten. Hans navn er Omar Osama bin Laden, og han er søn af verdens mest eftersøgte terrorist, Osama Bin Laden.

"Det handler om at ændre ved den måde, som vesterlændinge tænker på arabere - særligt os fra bin Laden familien, særligt Osamas sønner - at vi alle samme er terrorister. Men det er ikke sandt," siger Omar til nyhedsbureauet AP.

Omar boede med al-Qaida lederen i Sudan, hvorefter han flyttede med ham til Afghanistan i 1996.

Der, fortæller Omar, trænede han i en al-Qaida lejr, men i år 2000 kom han frem til den konklusion, at der måtte være en anden vej, og han forlod sin far og returnerede til sit hjemland, Saudi Arabien.

Omar har ifølge eget udsagn ikke været i kontakt med sin far, siden han forlod al-Qaida-lejren, men han fordømmer ikke faderens handlinger.

"Min far mener, at han gør det rette, når han forsvarer det arabiske folk og hindrer, at nogen som helst gør arabere eller muslimer fortræd hvorsomhelst i verden," siger den selvudnævnte fredsmægler til nyhedsbureauet AP.

[email protected]

Kilde: