Bendtsen forstår ikke Seebergs exit

Slettet Bruger,

07/05/2007

Af Ole Birk Olesen

"Naser Khaders beslutning om at forlade Det Radikale Venstre og stifte Ny Alliance er en gevinst for det borgerlige Danmark."

Det udtaler den konservative partileder, Bendt Bendtsen, i en pressemeddelelse, selvom det nye parti har hugget de Konservatives eneste europaparlamentsmedlem, Gitte Seeberg. Det træk fra Seeberg forstår Bendtsen til gengæld ikke.

"Da vores politik ikke er ændret, mens hun har været parlamentsmedlem, står vi uforstående over for hendes beslutning. De vælgere, der ved sidste EU-valg stemte på Det Konservative Folkeparti, har i dag grund til at føle sig skuffet over ikke længere at være repræsenteret i Europarlamentet," lyder det fra Bendtsen.

Han mener dog, at Ny Alliance vil styrke grundlaget for en fortsat borgerlig regering.

"Naser Khader har indset, at Det Radikale Venstre har taget en politisk drejning væk fra midten og væk fra den politiske indflydelse. Med et nyt borgerligt-liberalt parti bliver grundlaget for en fortsat VK regering nu styrket. Det Konservative Folkeparti ser frem til godt samarbejde med det nye parti, hvis det opnår valg til Folketinget," mener Bendt Bendtsen.

Kilde: