Bendtsen er kun tredjemest omtalte politiker i sit eget parti

Han er sit partis formand, han er vicestatsminister, og han er både minister for økonomi-, erhverv- og boligområderne

Slettet Bruger,

01/07/2008

Han er sit partis formand, han er vicestatsminister, og han er både minister for økonomi-, erhverv- og boligområderne. Alligevel er de Konservatives Bendt Bendtsen kun sit partis tredjemest omtalte politiker i den trykte presse, viser en opgørelse, som Ritzaus Bureau har lavet for perioden siden regeringen "Anders Fogh Rasmussen III" blev præsenteret for dronningen den 23. november 2007.

"Hans spidskompetencer er jo ikke ligefrem klar tale og det at undgå at snakke sort. Her har han helt tydeligt store problemer med at matche Anders Fogh Rasmussen," siger politisk kommentator og chefredaktør på Se og Hør Henrik Qvortrup til Ritzau..

Han mener ikke, at Bendt Bendtsen på noget tidspunkt har haft den gennemslagskraft, man kan forvente af en partileder.

Bendt Bendtsen overhales også af sine egne ministre i medieomtale. Justitsminister Lene Espersen og kulturminister Brian Mikkelsen har opnået mere omtale end partilederen, mens klimaminister Connie Hedegaard kun bliver distanceret på grund af Bendt Bendtsen uheldige slutspurt med anklager om misbrug af ministerbilen.

Også Naser Khader, Helle Thorning-Schmidt, Pia Kjærsgaard og andre partiledere overhaler Bendtsen i ræset om både heldig og uheldig omtale.

[email protected]

Kilde: