Bendtsen: Pia var ikke sat på bænken

Slettet Bruger,

05/12/2007

Den konservative partiformand Bendt Bendtsen afviser at have vraget Pia Christmas-Møller, da hun ved gruppens konstituering for nylig mistede position som politisk ordfører og i stedet måtte tage til takke med tjanserne som udenrigspolitisk- og sundhedspolitisk ordfører. Det skriver DR Nyheder.

"Der er ingen poster i politik, der er evige. Hun er ikke sat ud på bænken. Hun har fået en ny plads i holdopstillingen, og det kan jeg forstå, at hun ikke er tilfreds med," siger Bendtsen til DR Nyheder.

Partilederen modtog meldingen fra sin forgænger i går aftes, da hun ringede og orienterede ham om sin beslutning om at blive løsgænger. Han undrer sig, da Pia Christmas-Møller ifølge Bendtsen har været enig i partiets linje igennem hele valgkampen. Bendtsen finder dog en lille trøst i, at den enighed også må betyde, at Pia Christmas-Møller bakker regeringen benhårdt op. Samtidig afviser han, at have et medansvar for beslutningen ved aldrig at gøre hende til minister.

"Det er altid flere politiske talenter, end der er pladser, og sådan vil det altid være," siger Bendt Bendtsen til DR Nyheder.

[email protected]Kilde: