DF-ordfører belemrer minister med mirakeldoktor-breve

Slettet Bruger,

02/10/2007

Af Ole Birk Olesen

Er Dansk Folkepartis Birthe Skaarup blevet bidt af en gal krystalhealer? Noget kunne tyde på det, for fra sin position som sundhedsordfører for Dansk Folkeparti, formand for Folketingets sundhedsudvalg og nært beslægtet med Peter Skaarup, hendes søn der er medlem af DF's ledertrojka, promoverer hun med stor succes den alternative behandlingindustri i Danmark.

Det er således på hendes initiativ, at det såkaldte Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling er opstået med et statsligt tilskud på for tiden fire millioner kroner årligt. Af samme grund fik hun i 2003 en pris fra "Natursundhedsrådet - paraplyorganisation for holistisk og komplementær sundhed". Det er også Birthe Skaarup, der har fået gennemført en offentlig registreringsordning for alternative behandlere.

Birthe Skaarups indflydelse spores endda på partiformand Pia Kjærsgaard, som for en måned siden i sit ugebrev erklærede Dansk Folkeparti for "i front med alternativ behandling", idet partiet vil oprette hele afsnit på de offentlige hospitaler, hvor patienterne bl.a. skal tilbyde zoneterapi og homøopati, som om det var lægefagligt accepteret medicinsk behandling.

Mirakeldoktoren fra Gram
Oven i det er det også Birthe Skaarup, der har ansvaret for, at sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen nu må forholde sig til det tredje brev fra journalist Bodil Moes, Værløse, der promoverer de fantastiske evner for kræfthelbredelse, som en Hugo Nielsen fra Hugo Nielsen Instituttet i Gram udviser ved benyttelse af akupunkturnåle i sine patienters fodsåler - ikke bare på en hvilken som helst måde, men i henhold til hans eget system, parallelakupunktur, hvor der sættes nåle i begge fødder på én gang. Det er fra denne videreudvikling af akupunkturen, at den nye og forbedrede effekt på dødelig kræft kommer, oplyser brevene.

"Hugo Nielsens forskning gennem mere end 30 år bygger på cellekommunikation. Han står med et veldokumenteret behandlingssystem, der har vist sig at kunne gribe ind i kroppens styring af balancen mellem celler og organer, og bemærkelsesværdigt er grundbehandlingen den samme uanset, hvor i kroppen symptomerne har givet sig til kende," skriver Bodil Moes bl.a. i et af sine breve.

Brevene sendes til Folketingets sundhedsudvalg, men herfra dirigeres de videre til ministeren med besked om, at han skal kommentere på dem. Og det er altså ingen ringere end formanden for udvalget, Birthe Skaarup, der synes, at de fortjener den opmærksomhed.

Hævdede at døde var helbredt
I virkeligheden er Hugo Nielsen en plattenslager af værste skuffe, som formentlig de færreste med kendskab til hans synderegister mener fortjener så god en behandling af formanden for Folketingets sundhedsudvalg. For et år siden blev han af Ekstra Bladet afsløret i at reklamere for sine behandlinger med vidneudsagn fra patienter, der hævdedes at være blevet helbredt af ham, men som ved nærmere undersøgelse viste sig at være døde. Fra sit "institut" tilbyder han ikke alene nålebehandling, men sælger også et apparat, som angiveligt skulle være egnet til helbredelse af kræft i eget hjem ved tilslutning til patientens tæer. Apparatet koster 3.500 kroner, men som Ekstra Bladet med hjælp fra en professor ved Danmarks Tekniske Universitet afslørede: Det kan ikke andet end at måle elektriske spændinger i luften og har aldeles ingen effekt på patienterne. Til gengæld koster det formentlig ikke mere end 100 kroner at fremstille, så Hugo Nielsens gevinst er stor.

Det er dette apparat, som den sidste henvendelse fra Bodil Moes til sundhedsudvalget handler om, og det må sundhedsministeren nu også forholde sig til - takket være Birthe Skaarup.

Det er Bodil Moes glad for. Hendes "internetavis", acu-news.com, består for tiden udelukkende af korrespondancer mellem hende og og forskellige politikere, herunder med sundhedsudvalget. Centralt på siden står også det seneste fyldige svar fra sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen, som Bodil Moes har modtaget takket være Birthe Skaarups assistance.

[email protected]

Kilde: