Beboere i Helsingør og Slagelse evakueret efter påsatte brande

Det var igen i nat nødvendigt at evakuere beboere i både Helsingør og Slagelse, da påsatte brande fik fat i boligejendomme

Slettet Bruger,

20/02/2008

Det var igen i nat nødvendigt at evakuere beboere i både Helsingør og Slagelse, da påsatte brande fik fat i boligejendomme. Det beretter ekstrabladet.dk.

I Helsingør var det to molotovcocktails i en delikatesseforretning i Sudersgade, der kort før midnat tvang beboerne ud af de nærliggende lejligheder. I Slagelse måtte en familie evakueres, da en containerbrand bredte sig til taget på et rækkehus.

"De tre personer kom tilbage i huset i løbet af natten, efter at vi havde fået slukket ilden," siger vagtchef Ole Hald ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

Danske drenge på flugt
Heller ikke den københavnske vestegn gik ram forbi under nattens ildspåsættelser. Ved 21.15 tiden blev tre campingvogne sat i brand på Herstedøstervej i Glostrup. To af dem udbrændte totalt, mens den sidste "kun" blev svært skadet.

Ved 22.15 tiden blev der rapporteret om to ildspåsættelser ved Ishøj Station. En borger så tre danske drenge iklædt sorte jakker på flugt fra stedet. Han optog forfølgelse i sin bil, men måtte give op, da de tre drenge løb under en gangtunnel ved Ishøj Handelsskole, beretter ekstrabladet.dk.

[email protected]

Kilde: