"Bare bryster"-aktion floppede i Århus

Der var kun mødt seks unge frem, da Socialistisk Ungdomsfront i går holdt kønskaotisk badedag i svømmehallen Spanien i Århus

Slettet Bruger,

04/02/2008

Der var kun mødt seks unge frem, da Socialistisk Ungdomsfront i går holdt kønskaotisk badedag i svømmehallen Spanien i Århus. Det beretter Århus Stiftstidende.

"I går var store løbe-væk-dag. Mange meldte afbud. Vi skulle have været 16, og lige nu står jeg og er supernederen over alle dem, der er blevet væk," sagde 21-årige Chris Bay til Århus Stiftstidende.

Aktionen var for begge køn og skulle efter planen have indeholdt mænd i bikinier og kvinder uden top. Men sådan blev det nu ikke helt. Den ene af de to fremmødte drenge havde ikke fået lov at låne sin søsters bikini, mens den anden angiveligt var så langhåret, at ingen registrerede det kønspolitiske budskab.

De århusianske kvinder fik heller ikke just den opmærksomhed, som deres købehavnske "søstre" tilranede sig ved et lignende arrangement for nylig. Det skyldes altovervejende, at århusianerne valgte at hoppe i vandet fuldt påklædt, for først at tage bikinitoppen af under vandet.

Den eneste, der lagde mærke til kvinderne var en livredder, der var forberedt på aktionen. Hun bad kvinderne om at tage toppen på, og så var den århusianske kønskaotiske badedag slut.

[email protected]

Kilde: