Bøsseoptog kan ikke gennemføres uden kommunal støtte

Københavns Kommunes kulturudvalg har smækket kassen i, og det rammer nu den årlige bøssemarch, Copenhagen Pride, der tilsyneladende ikke kan gennem...

Slettet Bruger,

15/02/2008

Københavns Kommunes kulturudvalg har smækket kassen i, og det rammer nu den årlige bøssemarch, Copenhagen Pride, der tilsyneladende ikke kan gennemføres uden offentlige midler. Det skriver B.T.

"Hvis vi ikke opnår støtte til paraden, så kan vi ikke gennemføre den. Vi har brug for mindst 150.000 kr," siger formanden for Copenhagen Pride, Morten Hougaard, til bt.dk.

Foreningen vil i nærmeste fremtid indkalde til ekstraordinær generalforsamling med det ene punkt på dagsordenen at lukke foreningen. En ansøgning om 260.000 kr. er netop blevet afvist.

Kulturborgmester Pia Allerslev har været i kontakt med bestyrelsen for Copenhagen Pride og skal mødes med dem i løbet af det næste par uger.

"Jeg synes, at paraden er en både festlig og meget vigtig begivenhed for København. Men jeg kan ikke ændre på reglerne. Jeg har heller ikke en ekstra pose penge, som jeg bare kan finde frem," siger hun til B.T..

[email protected]

Kilde: