Børnehaveformand: Vi vil ikke være nabo til autonomhus

Af Ole Birk Olesen"Ja, det har jeg hørt

Slettet Bruger,

23/01/2008

Af Ole Birk Olesen

"Ja, det har jeg hørt."

Sådan lyder René Nielsens første kommentar til københavnske politikeres forslag om at udnævne Frederikssundsvejens Skole til nyt værested for Hovedstadens autonome. René Nielsen er formand for bestyrelsen ved den integrerede institution Muslingen, hvis 15 vuggestuebørn og 56 børnehavebørn i så fald bliver de venstreradikales nye naboer.

"Skolen ligger 100 meter fra Muslingen, vil jeg tro, så det er jo ikke fantastisk for os, der har børn derovre," fortsætter René Nielsen.

Hvad tænker du om det?
"At det ganske simpelt er uaccepptabelt. Det skal i hvert fald ikke ligge der, hvis det står til mig, og det håber jeg også, at andre borgere i Nordvestkvarteret vil bakke op om. Jeg har her til morgen læst Frank Hedegaard fra SF sige, at det ligger tilpas langt væk fra naboerne, men det forstår jeg ikke, at han kan sige. Der er 50 meter til den nærmeste boligblok, som vores børnehave ligger for enden af."

Mener du, at det usikkert for børnene at have de autonome som naboer?
"Jeg tror da nok, at de engang i mellem tænker over, hvad de foretager sig, men det er ikke særligt smart at give dem et hus her. Hvis det nu skal ryddes igen på et senere tidspunkt, så kan jeg da i hvert fald godt forestille mig, at det går helt bersærk igen. Og jeg er ikke interesseret i at mit barns børnehave skal evakueres," siger René Nielsen og fortsætter:

"Det er ærgerligt, at dem fra Ungdomshuset ikke mener, de har nogen steder at gå hen, men det problem skal ikke løses på bekostning af andre borgeres ve og vel og sikkerhed."

[email protected]

Kilde: