Autonome til fest hos Ritt

Ritt Bjerregaard og hendes naboer i Kartoffelrækkerne kunne i går opleve nogle af "glæderne" ved at huse Københavns autonome miljø

Slettet Bruger,

19/01/2008

Ritt Bjerregaard og hendes naboer i Kartoffelrækkerne kunne i går opleve nogle af "glæderne" ved at huse Københavns autonome miljø. 70 venstreorienterede fra det såkaldte ungdomshusmiljø brugte nemlig Overborgmesterens fortov som ramme for deres fredagsaftenfest. Det skriver politiken.dk.

"Nu er festerne rykket ud på gaden - endda helt hen til Ritt Bjerregaards hus, så hun virkelig kan se problemet. Det er sådan set bare for at fortælle hende, at det går for langsomt, og at der skal til at ske noget," udtaler Pil, der er talskvinde for Aktionsgruppen For Et Ungdomshus Hellere I Dag End I Morgen, til politiken.dk.

Pil erklærer, at da det er Ritt Bjerregaard, der sidder med nøglen til at give dem et værested, må det naturligvis også være hende, der skal skyndes på. Om aktionens sammenblanding af Bjerregaards privatliv og job, firklarer Pil følgende:

"Det kan da godt være, at Ritt Bjerregaard går på arbejde hver dag og så går hjem og er sig selv, men vi mangler altså et ungdomshus, og vi går ikke bare hjem og så mangler vi ikke et ungdomshus."

Hverken politi eller Overborgmester var forbi og hilse på de festende.

[email protected]

Kilde: