Autonom affaldschikane mod Faderhuset

Naboerne til Jagtvej 69, der tidligere var hjemsted for Ungdomshuset, er ikke sluppet for problemer, selv om huset er blevet revet ned

Slettet Bruger,

19/09/2009

Naboerne til Jagtvej 69, der tidligere var hjemsted for Ungdomshuset, er ikke sluppet for problemer, selv om huset er blevet revet ned. I dag er den tomme grund en regulær "øje-bæ" fyldt med affald, der blandt andet tiltrækker rotter. En autonom smskæde-opfordring om at smide affald på grunden, bliver tilsyneladende fulgt af mange. Det skriver politiken.dk.

"Vi gør det for at tage hævn over Faderhuset, og det kan vi gøre ved at ramme dem økonomisk. Vi går ud fra, at det er dyrt hele tiden at skulle sørge for, at sådan en stor grund ser pæn ud," siger et af miljøsvinene, Magnus, til politiken.dk.

Ruth Evensen fra Faderhuset, fortæller, at man flere gange har været på grunden for at rydde op efter naboklager.

"Vi føler, at det er et overgreb mod os, for det, de her rebeller udøver, er jo ren chikane - ikke bare mod Faderhuset, men også mod grundens naboer. Derfor er det også et lokalt problem, så hvis indbyggerne på Nørrebro ser nogen læsse affald af på pladsen, så synes jeg da, de skal råbe op og få det stoppet," siger Ruth Evensen til politiken.dk.

Ruth Evensen ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge Faderhuset har brugt på at rengøre grunden.

[email protected]

Kilde: