Asmaa støtter homoseksuelle

Slettet Bruger,

29/10/2007

Man ser ofte politikere, der er på valg, klappe små børn på hovedet for at signalere omsorg. Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid har i sin valgkamp valgt at stryge de homoseksuelle med hårene.

Der har været megen tvivl om, hvordan hun forholder sig til homoseksuelle. I det kommende nummer af Panbladet lader hun sig imidlertid interviewe om homoseksuelles vilkår i Danmark. Det skriver politiken.dk.

"Jeg synes, der er noget hyklerisk i snakken om, at man i Danmark går ind for homoseksuelles rettigheder. For der er jo stadigvæk diskrimination i militæret, mobning på fodboldbanen, på arbejdspladerne. Det er jo et generelt problem. På Færøerne bliver homoseksuelle nærmest jaget ud," siger hun i interviewet.

"Hvorfor skal jeg afkræves en holdning?"
Asmaa Abdol-Hamid forstår ikke al den furore om hendes holdning til homoseksuelle.

"Jeg har venner, der er homoseksuelle, og pludselig skulle jeg redegøre for, hvad jeg mente om mine venner og deres seksualitet. Det var nyt for mig. Men jeg kan da godt sige det igen: Jeg går ind for ligeberettigelse. Jeg synes egentlig bare, det er mærkeligt, at lige præcis jeg skal afkræves en holdning," siger hun ifølge politiken.dk til Panbladet.

[email protected]

Kilde: