Arbejdstilsynet vil ikke acceptere Kim Larsens røg på scenen

Arbejdstilsynet vil ikke acceptere, at Musikhuset i Esbjerg vil tillade musikeren Kim Larsen at ryge på scenen, når han skal optræde den 22

Slettet Bruger,

16/10/2008

Arbejdstilsynet vil ikke acceptere, at Musikhuset i Esbjerg vil tillade musikeren Kim Larsen at ryge på scenen, når han skal optræde den 22. og 23. oktober, skriver JydskeVestkysten.

Musikhusdirektør Torben Seldrup har kaldt Kim Larsens rygning for "en del af en folkekær musikers kunstneriske udtryk", og han har pointeret, at ingen i publikum vil blive generet af en smule røg fra scenen i en sal, "hvor ventilationsanlægget kan omsætte 100.000 kubikmeter luft i timen". Men det er ikke begrundelse nok i henhold til loven, pointerer Arbejdstilsynet.

"Vi har noteret os presseomtalen, og der er blot det at sige til det, at der ikke er mulighed for dispensation fra rygeloven alt efter, om nogen nu generes af røgen eller ej. Vi vil naturligvis følge op på den pågældende sag. Det kunne være i form af et tilsynsbesøg og en orientering om, hvad de gældende regler er," siger kredschef hos Arbejdstilsynet Jan Møller Mikkelsen til JydskeVestkysten.

[email protected]

Kilde: